Allmän information

Om du har frågor om ditt konto, lösenord, fakturering, eller om du har några tekniska problem, vänligen gå till våra Vanliga Frågor och support sidor.

Nytt för CameraLux?

Välkommen till CameraLux, den bästa platsen för live-cams! På CameraLux, kan du titta på live webbkameror med amatörmodeller och riktiga porrstjärnor och du kan chatta med dem också! Alla chattar och videor är live (såvida du inte väljer en förinspelad show). Du kan chatta med modellen, eller så kan du bara titta på dem utföra en privat show för dig!

Nedan hittar du våra vanligaste frågor och lösningar på vanliga CameraLux problem. Tveka inte att kontakta vår kundservice med dina frågor och funderingar

Vanliga Frågor Och Svar

Välkommen till CameraLux s FAQ. Vi har listat svaren på våra vanligaste frågor. Om du inte hittar en lösning på ditt problem, kontakta kundtjänst för ett snabbt svar.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Kundtjänst

Om din fråga inte besvaras här eller om du har några tekniska problem, vår kundsupport representanter är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året för att hjälpa till.

KONTAKTA VÅR KUNDSERVICE

Kundtjänster För Debiteringsfrågor

Vi erbjuder diskret fakturering för våra kunder. Om du bestämmer dig för att komma åt någon av de betalda tydligt markerade tjänster ditt kontoutdrag kommer att visa en av följande:

  • Epoch.com*cameralux
  • SEGPAY*LUX
  • CCBILL.COM
  • Conteudo1u2wn3
  • WirecardLUX

Epoch Fakturering Stöd

Besök http://www.epoch.com

SEGPAY Fakturering Stöd

Besök https://cs.segpay.com/