Gold Shows

Vill ha en extra speciell show på CameraLux? Kolla in vårt "GULD VISAR", och vi lovar att du inte kommer bli besviken. "GULD VISAR" är exklusiva visar, skapad av cam modeller för att visa upp sina speciella talanger. Detta är live-shower, men innehållet är valt av modeller. Du behöver polletter för att delta. Dessa "GULD VISAR" att bli riktigt vild, du kommer inte vill missa!

Nej gold shows ännu

Vad Är EN GULD-SHOW?

En "GULD-SHOW" är ett förbetalt visa. Modellen bestämmer vad de ska göra i sin show, hur länge det kommer att vara, och hur mycket medlemmar måste bidra till att titta på. Modellen sätter ett mål för "tokens" de vill ha innan de kommer att börja, och hur länge de kommer att vänta med att nå det målet. Modellen kan välja att börja visa innan målet är nått, eller de kan välja att avbryta. Om en modell som avbryter en visa, alla medlemmar kommer att återbetalas, och modellen får ingenting.

Innehållet i "GULD SHOW" är beslutade av modellen. Tittarna har möjlighet att chatta sinsemellan, men de modeller som inte chatta med tittarna, de fokuserar på att leverera en super heta XXX visa. När showen börjar, alla medlemmar som har betalat kommer att tas till en exklusiv chat-rum där showen som kommer att hända. Du kan bidra med mer än det lägsta beloppet av polletter, om du vill visa att starta snabbare. Tittarna har möjlighet att komma och gå från en gång visa att de har betalat, och tittarna kan betala för att gå med i showen på någon punkt när den väl har startats. Återbetalning ges endast om en modell som avbryter en visa, inte avsluta showen, eller det finns ett problem med anslutningen.